fbpixel
Skip to main content

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut / BTLive

Invitați: Nouă Ani Lumină

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut / BTLive Invitați: Nouă Ani Lumină

#rock #postrock

BT Live
prezintă:
Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut - lansare de album "La Deal"
Invitați: Nouă Ani Lumină

După nici 3 ani de când Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut se pot numi o trupă, a venit momentul să anunțăm și lansarea celui de-al treilea material discografic, "La Deal".
EP-ul conține 6 piese, care au reușit să surprinda esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea și care îmbină experiențele individuale ale membrilor trupei. "La Deal" reprezintă pasul logic în direcția muzicală a trupei și își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală.

Albumul a fost înregistrat la studioul REAL SOUND & VISION din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă) și se va putea găsi in format digital pe toate platformele de streaming și BandCamp, iar în format fizic la concertele din cadrul turneului de promovare.
Cu această ocazie specială, trupa Noua Ani Lumină a fost invitată să concerteze alături de ei pe scena din Control.

open doors: 20.30h
Bilete: 30 lei, disponibile în avans pe Eventbook.ro și la intrare în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil.
___________________________

AM FOST LA MUNTE ȘI MI-A PLĂCUT - lansare de album

Facebook:
www.facebook.com/aflmsmp/
YouTube:
www.youtube.com/channel/UCbSDvqyh3ZMLfVaGLlMpv7Q/videos

*******
NOUĂ ANI LUMINĂ

www.facebook.com/nouaanilumina/
https://nouanilumina.bandcamp.com
________________________

BT Live continuă să se reinventeze de la an la an și revine în 2019 cu noi povesti, reunind talentații artiști autohtoni pe scena clubului Control într-o nouă serie de 5 show-uri care traversează zone muzicale foarte diferite, de la free jazz, electronica, la hip-hop, rap & funk, post-rock, etno & urban fusion.

În urmă cu 3 ani, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live.
Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urilor live sub umbrela BT Live.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro