fbpixel
Skip to main content

BluesCore // L’Autre Café

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Cluj-Napoca, Cluj-Napoca Tomorrow, 15 June 2021 / 19:30 40 lei (Acces general)
BluesCore // L’Autre Café

Super concert de blues la L’Autre Café, Cluj-Napoca, cu BluesCore // L’Autre Café

BluesCore este un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul dar care propune incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atât ca textura sonoră cât și ca stare.

Experiența acumulată în Statele Unite de către Liviu Pop prin colaborări cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Bruce Katz, Studebaker John, Ruben Wilson, Mighty Sam McClain, Chris Tofield, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David și mulți alții, ''justifică'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Hanno Hofer este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobândită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp, el propune însă și aventuri chitaristice în afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemânarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument, fac ca acest proiect să ofere o experiență sonoră deosebită și din punct de vedere al instrumentației.

Pentru a vă rezerva locul pe terasă sunați la 📞 0741 245 311 📞