fbpixel
Skip to main content

Awake

Concert tribut Dream Theater

Awake Concert tribut Dream Theater

Fan clubul Dream Theater România are deosebita plăcere să vă invite la  un nou concert cu trupa Awake, singura formație tribut Dream Theater din România!

Awake sunt un nume deja bine-cunoscut la noi, cu o reputație solidă. O prezență constantă pe afișele festivalurilor autohtone, Awake sunt un super-grup autentic, format din pasiunea pentru îmbinarea unică de rock progresiv și heavy metal ce caracterizează sound-ul aparte al formației americane Dream Theater. Interpretările caracterizate de intensitate și virtuozitate instrumentală sunt pline de fidelitate, purtând în același timp o notă personală ce îi evidențiază pe cei cinci artiști.

Awake sunt întâlnirea fericită dintre Sabina Abrudian (voce), Cristi Gram (chitară // Phoenix), Sergiu "6fingers" Mitrofan (clape // byron), Vlady Săteanu (bas // Phoenix) și Alex Mușat (tobe // Feli / Groovy Bastards), fiecare dintre ei având cariere artistice confirmate și colaborări în mai multe trupe consacrate sau alte proiecte cunoscute pe piața muzicală românească.

Repertoriul Awake s-a configurat inițial în jurul albumelor primei decade din discografia Dream Theater și s-a diversificat în cei șase ani de la înființare, ajungând acum să numere în jur de 30 de piese din întreg catalogul Dream Theater.

Mai multe detalii: Awake

---

Dream Theater România este filială a "The Dream Theater World", fan clubul internațional oficial Dream Theater, recunoscut și autorizat de membrii și managementul trupei.

Departe de a fi o noutate, comunitatea online Dream Theater România a căpătat un suflu proaspăt și mult mai multă vizibilitate odată cu organizarea primei întâlniri a fanilor sub egida The Dream Theater World, prilejuită de concertele formației Dream Theater din 19 mai (Cluj) și 20 mai 2017 (București). Întâlnirea din 20 mai 2017 l-a avut ca oaspete surpriză pe Jordan Rudess, o parte din cei prezenți bucurându-se apoi de o întâlnire cu totul specială cu toți membrii formației, aftershow.

Fiecare nouă întâlnire a fan clubului a adus prezența surpriză, online, a unui membru al formației, cu un mesaj adresat fanilor.

Concertul tribut organizat de noi împreună cu Awake în 19 ianuarie 2018, s-a bucurat de atenția și aprecierea trupei, fiind precedat de un mesaj cu totul special din partea lui John Petrucci adresat artiștilor și fanilor din audiență.

Mai multe detalii: Dream Theater România

30 noiembrie 2018 @ Clubul Țăranului // preț bilet: 25 lei

we also recommend