fbpixel
Skip to main content

Anamma BTC presents: NICK VARON

Tete A Tete club lounge Bucuresti

Anamma BTC presents: NICK VARON Tete A Tete club lounge Bucuresti

“I hear music in the air and it calls my name”

Acest citat il urmareste pe Nick Varon inca de la primii pasi pe acest pamant. Prima legatura cu arta muzicii a inceput cu pianul si chitara. In timp ce cauta platforma potrivita pentru a-si impartasi instinctele muzicale, a incercat mai multe stiluri, in special jazz si rock. Acela a fost momentul in care a prins microbul muzicii house si s-a dovedit a fi „fatal”. Daca ati avut ocazia sa il urmariti mixand in Club Venue din Atena (unde a fost DJ rezident timp de 5 ani) sau in alta locatie din jurul lumii (SUA, Argentina, Japonia, Mexic, Olanda si prin toata Grecia, acestea fiind doar cateva locatii), atunci stiti despre ce e vorba.

Nick Varon este un artist care stie sa imbine diferite stiluri de muzica house cu note personale. Principalele elemente ce duc la un eveniment reusit sunt reprezentate de locatie, public si atmosfera. Tinand cont de aceste lucruri, toate reprezentatiile lui Nick Varon se schimba in functie de toate elementele implicate si va vor duce intr-o calatorie plina de ritm si dans, insotita de o atingere underground. Aceasta este viziunea despre munca lui si probabil ca acest lucru i-a permis sa ofere un warm-up perfect pentru multi DJ de top ai lumii. Spre exemplu, Nick Warren a confirmat si sprijinit abilitatile lui Nick Varon, numindu-l „cel mai subapreciat DJ din lume”, intr-un interviu pentru DJ Mag Top 100. De asemenea, Sharam, membru Deep Dish, a afirmat despre Nick Varon ca „ritmul din show-urile lui atinge perfectiunea”. Aceste calitati au fost recunoscute in special de Hernán Cattáneo. Initial, l-a luat pe acesta prin tururile din Grecia si in scurt timp a inceput un parteneriat de muzica si talent, care da roade si in prezent. Colaborarea lor a pornit printr-un succes imens pe 3 continente, Europa, America si Asia, cei doi reusind pana acum sa faca mai mult de 50 de show-uri impreuna.

Nick Varon a mixat in unele din cele mai importante locatii din jurul lumii, cum ar fi: Pasha, Space (New York), Mansion (Miami), Ageha (Tokyo), Blue Parrot (Mexic), Creamfields Festival (Buenos Aires), precum si alaturi de cei mai importanti DJ ai lumii, cum ar fi: Sasha, Sven Vath, Solomun, John Digweed, Dubfire, Marco Carola, Steve Lawler – acestia fiind doar cativa dintre artistii cu care a colaborat. El a aratat de asemenea un talent ca si compozitor/producator, cu single-ul de debut „Shibuya”. Acesta a fost remixat de Cattáneo insusi si a fost inclus pe ultimul Master Series de pe albumul „Renaissance”. Acum un membru al casei de discuri Sudbeat si cu multe alte single-uri lansate, putem vorbi de un viitor la fel de promitator ca si producator pentru Nick Varon.

Publicul din Bucuresti are ocazia sa-l asculte pentru prima oara la TETE A TETE club din parcul Herastrau Vineri 25 Ianuarie 2019.

Impreuna cu el va mai fi invitat special pentru a treia oara in Romania unul dintre cel mai cunoscuti DJs/Producatori ai Greciei RONI IRON, care in momentul actual este considerat unul dintre cei mai importanti producatori de muzica Electronica / Lounge / Uptempo / House. De data aceasta RONI pregateste un B2B set exclusiv impreuna cu DJ Alex Liveris, fostul rezident "Buddha Bar" Londra si "Bonbonniere" Mykonos.

Dar line up-ul nu se opreste aici! 

Oscar cunoscutul DJ de la Echipa We Love Progressive Romania care a avut numerose colaborari alaturi de nume precum Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy J si altii, impreuna cu DJ Vangi R responsabil cu incalzirea publicului in deschiderea evenimentului va promit o seara incendiara!

FACEBOOK EVENT

Un eveniment organizat de AnammaBTC cu sprijinul echipei We Love Progressive

Early bird - 25 RON (pana pe data de 18.01)

Presale - 35 RON 

Entrance - 40 RON

we also recommend

Drag mi-e cântul românesc Invitați: Elena Chrică, Constantin Enceanu, Raoul, Aurel Sva, Iustina Ispas, Viorica Nica, Ioan Chrilă, Nicolae Pavel
24.07.2019
Drag mi-e cântul românesc

Invitați: Elena Chrică, Constantin Enceanu, Raoul, Aurel Sva, Iustina Ispas, Viorica Nica, Ioan Chrilă, Nicolae Pavel
Teatrul de Vară

Drag mi-e cântul românesc Invitați: Polina Gheorghe, Ioan Chirilă, Nina Predescu, Aurel Sava, Elena Chirică, Viorica Nica, Nicolae Pavel, Mihai Trăistariu
07.08.2019
Drag mi-e cântul românesc

Invitați: Polina Gheorghe, Ioan Chirilă, Nina Predescu, Aurel Sava, Elena Chirică, Viorica Nica, Nicolae Pavel, Mihai Trăistariu
Teatrul de Vară

Drag mi-e cântul românesc Invitați: Elena Chirică, Constantin Enceanu, Raoul, Aurel Sava, Iustina Ispas, Viorica Nica, Ioan Chrilă, Nicolae Pavel
25.07.2019
Drag mi-e cântul românesc

Invitați: Elena Chirică, Constantin Enceanu, Raoul, Aurel Sava, Iustina Ispas, Viorica Nica, Ioan Chrilă, Nicolae Pavel
Grădina de Vară "Farul"