fbpixel
Skip to main content

Anna & The Barbies - We Rock Erdély tour /FORM SPACE

Afterparty: Matheus

Anna & The Barbies - We Rock Erdély tour /FORM SPACE Afterparty: Matheus

We Rock Erdély tour!

“Házhoz megy a RockNroll!”

Az Anna and the Barbies keresi Kolozsvár legjobb zenekarát! Erdélyi turnéjához az Anna and the Barbies előzenekarokat keres. A banda, a november végén tartandó, 6 állomásos turnéja mindegyik koncertjére vendégzenekart keres.

Érintett városok: Nagyvárad, Kolozsvár, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy, Brassó.

Magyarország egyik legtöbbet koncertező zenekara, a formabontó ötleteiről és megjelenéséről híres Anna and the Barbies várja azon zenekarok jelentkezését, akik úgy érzik, tudnak valami olyat, amit senki más, akik nem félnek megmutatni magukat, és képesek a tömeg arcába ordtani mondanivalújukat nem félve a visszajelzésektől.

Olyan elhivatott előadókat és lelkes zenekarokat keresünk, akik szomjazzák a megmutatkozás lehetőségét, és kedvük van megosztani a színpadot velünk egy estére. E-mailben rövid bemutatkozást, koncertfelvételt, dalokat, akár videóklipet és motivációs videót várunk. Amit mi kínálunk: - fellépési lehetőséget az Anna and the Barbies zenekar koncertje előtt - heti belépőt és sátorhelyet a zenekar saját fesztiváljára, a Woodstock az Ugaron-ra - széles körű sajtómegjelenést - egy profi stúdiófelvételt - egy csodás koncertélményt és egy átmulatott éjszakát a zenekar tagjaival.

Afterparty: Matheus

A tehetségkutató program az Erdélyi Médiatér Egyesület, és a SoundCam stúdió közös koprodukciója. Jelentkezni november 15. éjfélig lehet. A zenekar és a zsűri által kiválasztott produkciókat november 20-ig kiértesítjük. Jelentkezés: [email protected]

Jegyárak:

Early Bird: 20 lej 

Presale: 25 lej

Helyszínen: 30 lej

▎a jegyportál 1,5 lejes kezelési költséget számít fel ▎
 

we also recommend

Electro-Symphonic Evening Weekend Operahouse Project
30.06.2019
Electro-Symphonic Evening

Weekend Operahouse Project
Opera Maghiară Cluj

Semmelweis A Budapesti Operettszínház és a Bartók Plusz - Operafesztivál közös produkciója
06.05.2019
Semmelweis

A Budapesti Operettszínház és a Bartók Plusz - Operafesztivál közös produkciója
Opera Maghiară Cluj