fbpixel
Skip to main content

Alexu and The Voices Inside - Lansarea discului Luminescence

În deschidere: Ana Coman + invitați speciali

Order tickets
Expirat, Halele Carol - Sala Compresoarelor, București Wednesday, 13 June 2018 / 20:00 15.00 LEI (presale - acces general)

In pretul fiecarui bilet este inclus gratuit un exemplar al noului album Luminescence care va fi oferit pe baza biletului, la intrare, in seara concertului.
Alexu and The Voices Inside - Lansarea discului Luminescence În deschidere: Ana Coman + invitați speciali

După ce în 2017 a fost pe scena Expirat pentru a deschide concertul celor de la The Veils, Alexu and The Voices Inside, revine pe aceeași scenă, însă de data aceasta pentru a lansa propriul material: Luminescence. 

Aceeași pasiune va fi pusă pe looper pentru a crea o nouă poveste cu o nouă emoție prin voci și acorduri de chitară astfel mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create, vocile suprapuse și beat-urile simple de chitară. Vocile de pe Loop nu vor fi singurele care se vor face auzite, scena fiind impartita pe alocuri si cu prieteni din proiectul The Voices Inside.

In deschiderea concertului va fi Ana Coman pe care probabil o stiti de la Radio Guerrilla, unde, saptamanal, in rubrica “Ana are cantec” din Guerrilla LogOut, reinterpreteaza cate o piesa. 

Este a doua oara cand vine pe scena Expirat-ului, data trecuta cantand in deschiderea trupei The Amsterdams.

Ea s-a apucat prin liceu de cantat cover-uri, iar recent si-a descoprit si pasiunea pentru compus asa ca, in cadrul concertului, ea va interpreta atat cateva dintre piesele ei de suflet, la chitara si voce, cat si unele compozitii proprii.

Miercuri 13.06.2018, acces ora 20:00, live ora 21:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1
Acces: 20 lei - at the door / 15 lei - early bird via Eventbook

In pretul fiecarui bilet este inclus gratuit un exemplar al noului album Luminescence care va fi oferit pe baza biletului, la intrare, in seara concertului.

we also recommend

Transylvaliens Festival 2018 5th year anniversary edition
05.07.2018
Transylvaliens Festival 2018

5th year anniversary edition
TBA (jud. Sibiu), Sibiu

Concert F. Charm la Focșani Invitați: Dare & John Bam
26.05.2018
Concert F. Charm la Focșani

Invitați: Dare & John Bam
Sir Alexander Pub, Focșani