fbpixel
Skip to main content

Modalități de plată

Modalități de plată


După ce ati plasat comanda online, veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un chestionar securizat cu datele cardului dvs. Cardul dvs. trebuie să fie înrolat în sistemul 3D Secure.
După ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare efectuarii plății. Puteți achita comanda prin internet banking sau depunere de numerar la casieria băncii.  După încasarea comenzii, biletele dvs. sunt livrate prin metoda aleasă.
Contul EVENTBOOK SRL este deschis la Banca Transilvania
Observație: Plata trebuie facută în maximum 4 zile de la plasarea comenzii, în caz contrar aceasta fiind anulată automat, iar biletele repuse in vanzare.
 
Serviciul de micro-plăți prin SMS este furnizat de NETOPIA mobilPay și este disponibil in toate retelele nationale de telefonie mobila: ORANGE,
VODAFONE, Telekom si Digi Mobil.
Valori incasabile/tranzactie in functie de operator sunt fixe (1, 2, 3 Eur), după cum urmează:
ORANGE : 1 Eur – 20 Eur
VODAFONE : 1 Eur – 20 Eur
Telekom: 1 Eur – 10 Eur
Digimobil: 3 Eur – 10 Eur
Plata prin SMS este supusă unei taxe suplimentare de 5 lei. Valoarea tranzacției este rotunjită automat la următoarea valoare fixă în euro (ex: 1, 2, 3 euro) și nu include TVA.
După ce ați plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare platii la ghiseu. Odata efectuata plata, nu este necesara trimiterea pe e-mail a niciunui document doveditor, iar biletele va sunt livrate prin metoda de plata aleasa la plasarea comenzii.
Observație: Plata trebuie facută în maximum 4 zile de la plasarea comenzii, în caz contrar aceasta fiind anulată automat, iar biletele repuse in vanzare.
Dupa ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu datele necesare efectuarii platii. Nu este necesara trimiterea pe e-mail a niciunui document doveditor, iar accesul la eveniment se face direct cu chitanța emisă de terminalul self-service. Găsește aici cel mai apropiat terminal ZebraPay.
Observatie: Plata trebuie facuta in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii, in caz contrar aceasta fiind anulata automat iar biletele repuse in vanzare.
Dupa ce ati plasat comanda online, veti primi automat un e-mail cu toate datele necesare. Biletele va vor fi livrate prin curier, iar plata se va realiza la primirea coletului.
Taxă curierat: 15 lei