Accesul la festival, cât și la camping se face fie pe baza abonamentului (acces pe parcursul celor 3 nopți și 4 zile), fie pe baza biletului pentru o zi. Fiecare dintre acestea asigură accesul unei singure persoane.

Copiii cu vârste până în 14 ani beneficiază de acces gratuit (festival și camping) pe baza prezentării la Check-In a unui document doveditor (copiii trebuie să fie însoțiți de un adult). De asemenea, persoanele cu dizabilități au intrarea gratuită atât pentru ele, cât și pentru un însoțitor (festival și camping). Este nevoie de trimiterea anterioară a documentelor doveditoare pe mail la adresa [email protected] Localnicii (cei care au domiciliul în satele Smida, Giurcuța de Sus, Poiana Horea, Doda Pilii și Ic Ponor) beneficiază și ei de intrare liberă la festival, pe baza cărții de identitate.

Bilete pentru o zi la camping, care au prețul de 35 de lei nu vor fi disponibile decât la festival, în limita disponibilității locurilor.

Acestea mai pot fi cumpărate on-line de pe eventbook.ro, eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro și myticket.ro, cât și off-line de la partenerii acestora.

3 day festival pass
full festival access
179 RON
early bird price - until March, 31th

199 RON

regular price - April 1st - July 15th

229 RON
late price - July 16th - August 15th
3 day camping pass
full camping access
70 RON

unique price


SECURED SITE
ECO - TOILETS
HOT SHOWERS
WASH STANDS
Thursday festival pass
one day festival access
80 RON

unique price
Friday festival pass
one day festival access
80 RON

unique price
Saturday festival pass
one day festival access
80 RON

unique price


*
*
*
*
TOTAL: 0 lei