fbpixel
Skip to main content

Seara Filmului Românesc: Ultima Zi

Seara Filmului Românesc: Ultima Zi

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20:30, în cadrul programului „Seara Filmului Românesc“ va fi proiectat lungmetrajul de ficțiune Ultima zi, regia Gabriel Achim.

După proiecție, actorul Doru Ana va fi prezent pentru o conversație cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.

Rezervările pot fi făcute prin intermediul platformei EventBook.ro, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Rezervările se anulează automat cu 30 de minute înainte de începerea filmului. În cazul rezervărilor anulate, Grădina cu Filme poate distribui locurile rămase disponibile persoanelor doritoare, în ordinea sosirii în locație. Grădina cu Filme nu poate modifica rezervările deja efectuate de clienți în favoarea unui alt client, cu excepția anulării din oficiu a rezervărilor nevalidate cu 30 minute înainte de începerea filmului.

Pentru anulări vă rugăm să sunați la numărul 0720144689.

____________________________________________________________________

Sinopsis
Adrian, un bărbat dintr-un oraş de provincie, s-a hotărât să se călugărească. Primarul, poliţistul şi liderul Asociaţiei Tinerilor Creştini din oraş îşi conduc prietenul pe drumul spre mănăstire. Primarul, regizor amator, se oferă să filmeze călătoria, dar el are şi nişte planuri secrete pentru Adrian.

Regia Gabriel Achim
Cu: Doru Ana, Mimi Brănescu, Adrian Văncică, Andi Vasluianu, Constantin Cojocaru, Rodica Lază

we also recommend