fbpixel
Skip to main content

LEIF IN CONCERT – VOL.2

Zilele Filmului German 2019

LEIF IN CONCERT – VOL.2 Zilele Filmului German 2019

DE RO/EN

Director: Christian Klandt
Cast: Luise Heyer, Klaus Manchen, Michael Klammer, Jule Böwe, Bela B
Duration: 1h 41
Country: Germania
Year: 2019

Este prima zi de lucru a lui Lene, după o lungă pauză. În pubul ei de jazz&blues, urmează să vină prieteni și cunoștințe, diverși de-ai casei, dar și persoane pe care nu le cunoaște încă.

Lene e în așteptarea lui Leif, muzicianul danez care ar trebui să susțină în seara aceasta un concert, în timp ce lumea din jurul ei, e implicată în tot felul de conversații.

Se discută despre muzică pop pentru elfi, telefoane mobile invizibile,  femeia cu melci sau vermi care devorează cadavre.

Dar dacă Leif nu vine?

Povestea creionată în jurul unei barmanițe și a clienților săi este o declarație de dragoste la adresa muzicii și a acestui pub, pe care toată lumea îl cunoaște.

Este o seară petrecută împreună într-un fel de prelungire a sufrageriei noastre, în care fiecare poate fi așa cum își dorește. 

 

Luise Heyer, actrița din rolul principal, mai poate fi văzută și în Der Junge muss an die frische Luft și Das schönste Paar, filme selecționate în prezenta ediție a festivalului.

Producătorul a obținut premiul „Förderpreis Neues Deutsches Kino - Cel mai bun producător debutant” la Festivalul de Film de la München din 2019.

 

În prezența regizorului Christian Klandt și a producătorului Martin Lischke.

 

Despre regizor

Christian Klandt s-a născut în 1978 la Frankfurt/Oder. Între 2004 și 2011, a studiat regia la Facultatea de film și televiziune Konrad Wolf din Potsdam-Babelsberg (în prezent, Universitate de film) și a realizat numeroase filme de scurt și mediu metraj, răsplătite cu diverse premii. Weltstadt (2008), apreciatul său lungmetraj de debut, a fost prezentat, printre altele, la MoMA, New York, și a făcut parte din selecția a peste 40 de festivaluri.

we also recommend