fbpixel
Skip to main content

Maria - Inima României

Turneu Național

Maria - Inima României Turneu Național

Povestea rolului politic şi a interesantei vieţi private a Reginei Maria a României. Nepoată a Reginei Victoria, ea s-a căsătorit cu Prinţul Moştenitor al României in 1893. Vom vedea cum a condus ţara în timpul ororilor Primului Război Mondial, până la victoria de la Conferinţa de Pace de la Paris din 1919. Filmul nu evită aspectele mai puţin strălucitoare ale vieţii Reginei. Fiul său, Carol, şi-a dispreţuit părinţii şi când a devenit Rege a alungat-o pe Maria de la curte. Iar când comuniştii au ajuns la putere, în 1945, au şters-o din istorie.

 

Pentru pasionați și cunoscători de istorie, am pus la cale un eveniment deosebit, care va lua la pas toată țara: un turneu național al filmelor Maria – Inima României și Războiul Regelui.

Caravana va ajunge în orașele din România. Tot ce ai de făcut este să-ți rezervi biletul gratuit și să te bucuri alături de noi de cele două proiecții impresionante, care aduc împreună personalități magnetice, emblematice, îndrăgostite de aceeași țară. Află mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MariaInimaRomaniei/ și urmărește datele pentru fiecare proiecție din orașul tău.

we also recommend