fbpixel
Skip to main content

AS FAR AS I KNOW

TIFF ORADEA 2021

AS FAR AS I KNOW TIFF ORADEA 2021

Title: Legjobb Tudomásom Szerint
Director: Nándor Lörincz, Bálint Nagy
Cast: Balázs Bodolai, Gabriella Hámori, Attila Menszátor-Héresz, Iván Fenyö, Juli Jakab, Péter Fancsikai
Duration: 1h 57
Country: Ungaria
Year: 2020

Bazat pe un caz real, filmul spune povestea unui cuplu si provocarile lui, din perspectiva sotului, dupa o situatie legata de un viol.

Dénes si Nóra incearca de mult timp sa adopte un copil. Vestea ca urmeaza sa primeasca un copil in câteva saptamâni le va schimba viata. Alaturi de prietenii lor sarbatoresc fericitul eveniment, dupa care iau ultimul autobuz spre casa. Aflati sub influenta alcoolului, incep o cearta incercand sa afle daca sunt pregatiti sau nu sa devina parinti. Suparata, Nóra coboara din autobuz, in timp ce Dénes isi continua drumul spre casa.

Cateva ore mai tarziu, cand Nóra ajunge acasa, ii marturiseste sotului ca tocmai a fost violata. Lucrurile nu sunt deloc ce par a fi intr-un film regizat cu mare finete. Politia este foarte sceptica, intrucat nu exista dovezi sau martori, care sa ateste violul. Apoi, când descrierea lui Nóra conduce politia catre presupusul faptas, un profesor de liceu, evenimentele sunt plasate intr-o alta perspectiva. Doua marturii la fel de credibile, dar total opuse, stau una impotriva celeilalte.

 

we also recommend

Spectacolul se poate vizualiza pentru 24h de la achiziția biletului.
MUC CEL MIC


Online

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
DRUMEȚ ÎN CALEA LUPILOR / A TRAVELLER IN FRONT OF WOLVES

Cinemateca Online
Online

Interno 167 One World Romania, ediția a 15-a
23.05.2022
Interno 167

One World Romania, ediția a 15-a
Online