fbpixel
Skip to main content

Scurte_2

12+

Săptămâna Filmului Maghiar

Scurte_2 Săptămâna Filmului Maghiar

12+ RO

Duration: 1h 9

Brauner Máté: Lauretta
2018, 19 min.

O  casieră timidă și mama ei încăpățânată locuiesc împreună într-o locuință de bloc. Într-o zi însă viața casierei se schimbă radical, când mama ei este internată la spital. Și pe deasupra descoperă o scrisoare care i-ar fi schimbat întreaga viață dac-ar fi primit-o la timp: cu 15 ani în urmă a fost admisă la Academia de Muzică.

Lengyel Balázs: În trei
2018, 11 min.

Un cuplu de medici în pragul pensionării. Din cauza bolii de care suferă bărbatul, de ziua lui soția îl surprinde cu un cadou inedit, pentru a-i îndeplini un vis de demult. Comandă prin internet o prostituată tânără și frumoasă. Dar nimic nu se întâmplă după planurile soției.

Vékes Csaba: Portar de rezervă
2018, 15 min.

Un portar în rezervă a unei echipe de fotbal din grupa a treia visează să facă o carieră de profesionist, soția lui însă nici măcar atâta libertate nu-și permite. Filmul redă lupta pentru independență a doi oameni obosiți, în timp ce uită lucrul cel mai important: au o responsabilitate care-i leagă pentru totdeauna.

Moldovai Katalin: Ca și până acum
2018, 24 min.

Speranța oferă sensul vieții. Toate personajele din film sunt părtașe la o minciună de bună credință, care le dă speranță.

we also recommend