fbpixel
Skip to main content

Lăbuș / Paw

Kinodiseea Altfel

Lăbuș / Paw Kinodiseea Altfel

dublat live în limba română

Sinopsis: Inspirat de evenimente adevărate, Lăbuș este  povestea unui câine de salvare și a antrenorului său, care împreună reușesc să depășească obstacole numeroase pentru a obține faimă și succes internațioanal. Talentele lui Lăbuș pentru investigații și salvare, sub ghidarea lui Zoli, îi fac să-și împlinească destinul și îi definesc ca pe o adevărată echipă de salvare.

 Regia: Robert Pejo
Cu: Zsolt Trill, Tamás Keresztes
Țara: Hungary
Awards: International Children Jury's Award at Schlingel ICFF
 Recomandare de vârstă: +6

---

KINOdiseea a fost întotdeauna festivalul de film pentru copiii mici, care acum descoperă prin filmele văzute povești, povețe jucăușe în contexte serioase și situații glumețe pline de însemnătate, dar și pentru copiii cei mari, care vor rămâne mereu tineri în suflet și care își retrăiesc anii de curiozitate și entuziasm prin istoriile de la fiecare proiecție.

Anul acesta vă așteptăm să veniți in familie, toți copiii, de toate vârstele, la KINOdiseea Altfel și vă încurajăm cu promoția desfășurată pe eventbook.ro și la casieria Cinema Muzeul Țăranului: puteți achiziționa un bilet unic pentru doi copii, la prețul special de 10 lei, în loc de 7 lei/bilet.

Așa că adunați verii, colegii de școală și de grădiniță, copiii din cartier, 2, 4, 14 sau 24 și veniți cu ei la orice proiecție KINOdiseea de la Cinema Muzeul Țăranului, între 15 - 21 mai, să vă molipsiți de bucuria lor!

we also recommend