fbpixel
Skip to main content

Scurtmetraje pentru copii 9-12 ani + VARA MEA EXTRAORDINARĂ CU TESS

AG

KINOdiseea Altfel

Scurtmetraje pentru copii 9-12 ani + VARA MEA EXTRAORDINARĂ CU TESS KINOdiseea Altfel

AG

Scurtmetraje pentru copii 9-12 ani

Ultimul cântec/Don’t Croak, regia Daun Kim, Coreea de Sud

Nunta lui Gallo Pinto/THE WEDDING OF GALLO PINTO, regia Zé Carlos Pinto, Spania

VARA MEA EXTRAORDINARĂ CU TESS, regia Steven Wouterlood

Premii: Mențiune specială la Berlinale 2019, secțiunea Generation, Premiul pentru Cel mai bun Film la Zlin ICFF, Kristiansand, Molodist Kiev, premiul ECFA Lucas CFF Frankfurt

Sinopsis: O săptămână de vacanță la mare cu întreaga familie! Pentru Sam, asta înseamnă o săptămână de contemplat asupra vieții și a ceea ce vine după viață. Îl bântuie ideea că, într-o zi, fratele și părinții lui nu vor mai fi și că vor dispărea înaintea lui, având în vedere că este cel mai tânăr. Așadar, Sam încearcă să se pregătească în fața inevitabilului, cât de bine poate: exersând zilnic singurătatea. Astfel, nu se potrivește cu planurile lui să o întâlnească în prima zi de vacanță pe haotica și fascinanta Tess, pentru că atunci preferă să se plimbe cu ea printre dune. Când Tess îi împărtășește secretul ei cel mai bine păstrat, lumea lui Sam începe să clatine și mai mult. În căldura verii, pe insula olandeză de vacanță, cei doi tineri îndrăznesc să se întrebe despre marile necunocute ale vieții și să găsească propriile răspunsuri.


KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociația Culturală Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în parteneriat cu Muzeul Țăranului Român, Cinema Muzeul Țăranului și Bad Unicorn.

Accesul este permis începând cu o oră înainte, doar persoanelor care poartă mască, folosesc gelul dezinfectant de la intrare, acceptă termoscanarea și nu au temperatura peste 37,3 grade.

Distanța minimă dintre persoane în incintă este de 1,5M, respectiv 2M între scaune. Vă rugăm să nu deplasați scaunele!

we also recommend

Todos lo saben / Toată lumea știe ARTA-Acasă
10.08-16.08, disponibil 24h din momentul achiziției biletului
Todos lo saben / Toată lumea știe

ARTA-Acasă
Online