fbpixel
Skip to main content

Festival pass HipTrip Travel Film Festival 2017

Festival pass HipTrip Travel Film Festival 2017

Cea de-a patra ediţie a singurului festival dedicat filmelor de călătorie, HipTrip Travel Film Festival, se desfăşoară în perioada 23-26 noiembrie la Cinema Eforie şi Union.

Scopul festivalului este de a aduce în atenția publicului o gamă cât mai largă de filme pe teme de călătorii şi turism, de a aduce la cinema poveşti ale unor locuri, oraşe, itinerarii, condiţia fiind o prezentare total diferită faţă de ghidurile turistice generale. Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cinema, cât şi celor care vor să descopere lumea prin călătorii, prin cunoaşterea de noi culturi, oameni şi locuri. Hip Trip își propune, astfel, să contribuie la crearea unei comunităţi de cinefili călători.

Abonamentul full pass îţi oferă acces la toate proiecţiile din cadrul festivalului desfăşurate la Cinema Eforie şi Union.

Detalii despre HipTrip Travel Film Festival găseşti pe site-ul evenimentului, www.hiptrip.ro, şi pe pagina www.facebook.com/hiptrip.ro.

HipTrip Travel Film Festival este un proiect cultural al Fundației OVI și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.


 

we also recommend