fbpixel
Skip to main content

Pop Aye

Gala de deschidere HipTrip Travel Film Festival 2017

Order tickets
Cinemateca Eforie, București Today, 23 November 2017 / 19:30 15.00 LEI Am festival pass / carnet de 5 bilete HipTrip 2017

Pop Aye Gala de deschidere HipTrip Travel Film Festival 2017

thai română, engleză

Pop Aye

Thailanda-Singapore, 2017

Regia și scenariul: Kirsten Tan

Cu: Thaneth Warakulnukroh, Penpak Sirikul, Elefantul Bong

Limba filmului: thai

Subtitrare în limba: română, engleză

Durata: 104 minute

Premii:

- Sundance Film festival: Screenwriting Award la sectiunea World Cinema - Dramatic

- Rotterdam International Film Festival: Big Screen Award

- Zurich Film Festival: Best International Feature Film

Ziua difuzarii: 23 noiembrie

Sala difuzarii: Cinema Eforie

Ora difuzarii: 19:30

Sinopsis: Thana este un arhitect care simte că se apropie de sfârșitul carierei. Într-o zi, din pură întâmplare, îl revede pe elefantul său din copilărie, Pop Aye. Cuprins de fericire, Thana îl cumpără pe Pop Aye și cei doi pornesc într-o călătorie de-a lungul Thailandei, în căutarea fermei unde și-au petrecut împreună primii ani din viață.


 

Premii: Anul acesta, HipTrip Travel Film Festival va debuta cu proiecția în premieră națională a filmului Pop Aye, o producție Singapore-Thailanda, în regia lui Kirsten Tan. Lansat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sundance, acolo unde a fost premiat cu Mențiunea Specială a Juriului pentru Scenariu, filmul a fost selectat la Rotterdam și premiat cu trofeul cu VPRO Big Screen Award. La începutul acestei luni, Pop Aye a câștigat marele premiu (Golden Eye) la Zurich Film Festival. Pop Aye este propunerea orașului-stat Singapore la Oscar 2018.


 

HipTrip Travel Film Festival este un proiect cultural al Fundației OVI și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

we also recommend