fbpixel
Skip to main content

Rock'n Roll

Festivalul Filmului European 2018

Rock'n Roll Festivalul Filmului European 2018

Rock'n Roll

Franța, 2017, 123’
comedie (AG)

Regia: Guillaume Canet
Scenariul: Guillaume Canet, Rodolphe Lauga, Philippe Lefebvre
Imaginea: Christophe Offenstein
Montajul: Hervé de Luze
Muzica: Maxim Nucci
Cu: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Johnny Hallyday, Fanny Ardant, Gilles Lellouche
Distribuit de: Pathé

O glumă pentru cunoscători, foarte bine spusă. În Rock’n Roll, Guillaume Canet duce autocompătimirea – sau e supramărirea? – și genul de satiră a celebrității la un nou nivel. The Hollywood Reporter

Guillaume Canet, 43 ani, are o viață împlinită și deține totul pentru a fi fericit... În timpul ununei filmări, o tânără și frumoasă actriță îi taie elanul spunându-i că nu este foarte rock și că de fapt nu a fost niciodată, dar îi dă lovitura de grație atunci când îi spune că a coborât foarte mult în lista actorilor cool. Viața de familie cu Marion, fiul lor, casa de la țară, caii, toate îi dau o imagine demodată și deloc sexy... Guillaume înțelege că trebuie să schimbe ceva de urgență. Și va merge departe, foarte departe, sub privirile uluite și neajutorate ale celor din jurul lui.

Guillaume Canet (născut în 1973) are o bogată carieră de actor, din care fac parte Jeux d'enfants (2003), The Beach (2000) și Joyeux Noël (2005). În 2006 a scris și a regizat filmul Tell No One, un mare succes de casă, câștigând Premiul César pentru Cel mai bun regizor, urmat de Little White Lies (2010) și Blood Ties (2013). Din distribuția Rock'n Roll fac parte Marion Cotillard, cu care este căsătorit, Camille Rowe, Gilles Lellouch și Johnny Hallyday.

Festivaluri:
2017: Hamburg FF

we also recommend