fbpixel
Skip to main content

COLD WAR - PROIECŢIE SPECIALĂ

EUROPEAN CINEMA NIGHT

COLD WAR - PROIECŢIE SPECIALĂ EUROPEAN CINEMA NIGHT

PL RO

In seara de 6 decembrie 2018, vă invităm la o proiecţie specială în cadrul EUROPEAN CINEMA NIGHT, un eveniment dedicat filmului european care are loc în aceeaşi săptămână în 34 de cinematografe pe tot cuprinsul Uniunii Europene, printre care şi cinema Elvire Popesco. 

Veţi descoperi în avanpremieră filmul COLD WAR de Pawel Pawlikowski, câştigătorul premiului pentru cea mai bună regie la Cannes 2018. De o frumuseţe captivantă, povestea de dragoste este propunerea Poloniei pentru Oscar 2019. Regizorul a fost deja distins cu cu Oscarul pentru Cel mai bun film străin în 2015, pentru IDA.

 

Proiecţia va fi urmată de o discuţie în jurul filmului cu invitaţi surpriză, după care vă invităm cu drag la un cocktail în Atriumul Institutului Francez, să ciocnim în cinstea filmelor europene şi a celor care le susţin. Peste 7000 de spectatori vor face la fel, în diferite colţuri ale Europei!

 

Intrarea este liberă, pe baza de rezervare dinsponibilă la casa de bilele a cinema Elvire Popesco şi online, în limita locurilor disponibile.

 

Un eveniment organizat de Programul Europa Creativă - MEDIA al Uniunii Europene, împreună cu Europa Cinemas, Institutul Francez din Bucureşti şi cu sprijinul distribuitorului Independenţa Film.

COLD WAR/ ZIMNA WOJNA/ RĂZBOIUL RECE
Regia: Pawel Pawlikowski
Cu: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza 
Dramă, dragoste - Polonia, Franța, Marea Britanie – 2018 – 1h29
Sinopsis: 
În timpul Războiului Rece, undeva între Polonia stalinistă și Parisul boem al anilor ’50, un muzician de renume înnebunit după libertate și o tânără cântăreață talentată şi imprevizibilă trăiesc o iubire imposibilă, într-o perioadă istorică imposibilă. 

 

we also recommend

A Faithful Man TIFF.18
03.06.2019
A Faithful Man

TIFF.18
Victoria Cinema

In Fabric TIFF.18
02.06.2019
In Fabric

TIFF.18
Cinema City - Hall 4

Moon Hotel Kabul TIFF.18
06.06.2019
Moon Hotel Kabul

TIFF.18
Cinema Arta