fbpixel
Skip to main content

Fetele din Wittstock / Madchen in Wittstock + Din nou în Wittstock / Wieder in Wittstock + Wittstock III + A trăi și a țese / Le

Cineclub One World Romania

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Vizualizează disponibil pentru vizualizare până la 04.07.2020 10 lei (tarif normal)

Am abonament general One World Romania

5 lei (tarif student)
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului. Vizualizarea se poate face exclusiv pe teritoriul României, pentru max. 48h de la achiziția biletului.

subtitrat doar în lb. engleză

„Fetele din Wittstock” („Madchen in Wittstock”)
Germania de Est, 1975
regia Volker Koepp
20 minute
film subtitrat în limba engleză

În prima parte a seriei „Wittstock”, care se întinde pe parcursul a 23 de ani, cineastul Volker Koepp investighează cum niște femei tinere dintr-o regiune rurală devin lucrătoare într-o fabrică de tricotare, și de asemenea cum industria le schimbă viețile și gândurile. Protagonistele sunt trei femei sensibile și pline de umor, Renate, Edith și Stupsi, care povestesc despre visurile și problemele lor dintr-un oraș mic de la nordul Berlinului.


„Din nou în Wittstock” („Wieder in Wittstock”)
Germania de Est, 1976
regia Volker Koepp
21 minute
film subtitrat în limba engleză

A doua parte a seriei „Wittstock” le urmărește pe protagonistele pe care le-am cunoscut anterior, mai ales pe Edith și Elspeth, care discută despre realizările ultimului an, visurile și țelurile legate viitor și despre provocările de zi cu zi din micul oraș rural în care s-au născut.


„Wittstock III”
Germania de Est, 1978
regia Volker Koepp
32 minute
film subtitrat în limba engleză

În această parte, cineastul urmărește povestea din perspectiva lui Edith Rupp, care a devenit între timp supraveghetoarea liniei de asamblare a fabricii de textile Ernst Lück, din micul oraș Wittstock.


„A trăi și a țese” („Leben und weben”)
Germania de Est, 1981
regia Volker Koepp
29 minute
film subtitrat în limba engleză

Cei zece ani de existență a fabricii de textile Ernst Lück sunt rezumați în acest mediumetraj, urmărind mai departe viața protagonistei Edith Rupp, care a fost aleasă primar și s-a logodit, viitorul ei nefiind totuși lipsit de griji.

Fetele din Wittstock / Madchen in Wittstock + Din nou în Wittstock / Wieder in Wittstock + Wittstock III + A trăi și a țese / Le Cineclub One World Romania

we also recommend

La tortue rouge / Țestoasa roșie ARTA-Acasă
29.06-05.07, disponibil 24h din momentul achiziției biletului
La tortue rouge / Țestoasa roșie

ARTA-Acasă
Online

LE MÉPRIS / DISPREȚUL ELVIRE POPESCO OUTDOOR
12.07.2020
LE MÉPRIS / DISPREȚUL

ELVIRE POPESCO OUTDOOR
Cinema Elvire Popesco