fbpixel
Skip to main content

Film studențesc, Videoclip muzical

Bucharest Short Film Festival 2018

Film studențesc, Videoclip muzical Bucharest Short Film Festival 2018

Film studențesc, Videoclip muzical

Film Studențesc

THICKER THAN WATER / BLOED KRUIPT 

R: Laras Reinstar
Olanda, 2017, 22'


Kim are 23 de ani, face kickbox de performanță, iar pentru ea tot ceea ce contează este o imagine puternică. Își petrece zilele la sala de box împreună cu antrenorul ei, Tarik. La un moment dat, îl întâlnește pe atrăgătorul Mo, paznicul sălii - un tip care o observă înainte de toate ca femeie și o face să se confrunte cu imposibilitatea ei de a fi vulnerabilă.

Premiera mondială - Netherlands Film Festival 2017; Selecția oficială - VIS Vienna Shorts 2017; Tel Aviv International Student Film Festival 2017; Sehsüchte International Student Film Festival 2017

SUS ȘI RIDICAT / UP AND ARISE 

R: Raanan Berger
Israel, 2016, 22'


Likey este un bărbat care a fost crescut ca un câine de către stăpânul său. Atunci când acesta reușește să scape din casa stăpânului, descoperă că lumea este total diferită față de cum se aștepta.

Cel mai promițător regizor (Competiția Internațională) - Tel Aviv International Student Film Festival 2016; Outstanding Asian Student Film Award - International Student Film and Video festival of Beijing Film Academy 2016

IRITAȚIE / SKINACHE / HUIDZEER 

R: Jos van Meerveld
Olanda, 2017, 12'


Johan Reijmer este în vârstă de 49 de ani - un manager de sisteme retras și introvertit, a cărui piele, singurul lucru care îi mai îmbrățișează corpul, începe să îi cadă din cauza unei lipse cronice de contact fizic. El este nevoit să își părăsească zona de comfort pentru a găsi o soluție: de la terapie prin îmbrățișări până la a frecventa prostituate, toate acestea cu timpul scurgându-se rapid. Ca manager de sisteme, el este obșnuit să se conecteze cu toată lumea printr-o rețea de calculatoare, iar crearea unei legături personale este pur și simplu ceva ce nu poate face.

Selecția oficială - Sehsüchte International Student Film Festival 2017
 

APROAPE TOTUL / ALMOST EVERYTHING

R: Lisa Gertsch
Elveția, 2017, 25'


At only 47 years of age, Paul suffers from eary-onset Alzheimer's disease. His wife Leandra is supposed to take him to a nursing home, but Paul would rather go on holiday with her. So they drive to the sea, just like a regular couple.

La numai 47 de ani, Paul suferă de Alzheimer în stadiu incipient. Soția sa, Leandra, ar trebui să îl ducă la un azil, dar Paul mai degrabă ar merge într-o vacanță cu aceasta, așa că cei doi se duc la mare, ca un cuplu obișnuit.

Selecția oficială - Transilvania Shorts 2018

COPACUL / THE TREE

R: Hava Mukhiyeva

Rusia, 2018, 21’

Hava și Adam locuiesc alături și sunt prieteni ca și părinții lor. Copiii scriu scrisori unii către alții ascunzându-le într-o gaură de copac. Ei iubesc copacul și îi încredințează acestuia secretele. Sunt visători care trăiesc în fantezia lor. Aslan, Adam mai târziu, conduce afacerea în oraș și se întoarce în sat într-o zi. Sultan, Hava mai târziu, ca mulți alți vecini, este fericit pentru succesul său și sărbătorește venirea lui acasă. Din păcate, nu toți satenii împărtășesc aceste sentimente ...

Videoclip muzical

HARP

R: Staffan Gnosspelius

Marea Britanie, 2018, 6’

Videoclip muzical pentru piesa 'Harp' a artistului Stac. Creat pe o foaie de hârtie pe o perioadă de 5 luni, cu peste 9000 de modificări.

„ROPPONGI BOYS” – JET LAGZ

R: Bartek Kalinowski
Polonia, 2017, 2'


Nomination in VFX Category - BMVA Berlin 2018; GOLD sword for Costume Design, SILVER sword for Motion Design, BRONZE sword for Animation craft - KTR Warsaw 2018

METAMORFOZĂ / METAMORPHOSIS / METAMORPHOSEN

R: Katharina Ziemkus
Germania, 2018, 9'

we also recommend