fbpixel
Skip to main content

Axial Lead, Mindcage Escape, Blame Hofmann

Concert

Axial Lead, Mindcage Escape, Blame Hofmann Concert

Pe 28 august vă aşteptăm la o seară care îmbină laturile moderne ale progressive-ului alături de Axial Lead, Mindcage Escape și Blame Hoffman.

Aşa cum v-aţi aştepta, sonorităţile care vor părăsi Question Mark vor fi progressive de la început şi până la final.

Axial Lead este un triumf al inventivităţii şi al unor idei himerice nu doar din punct de vedere muzical, ci liric şi vizual, care ne creează de la zero de-a lungul albumului lor, “of infamous credentials”, o nouă lume, cu personaje fictive sau cât se poate de uşor de regăsit în oricare dintre noi, care se luptă cu monştri pe cât de metaforici, pe atât de ancoraţi în realitate. Axial Lead promite o călătorie memorabilă prin universul gândurilor lor prin care, atipic, se ţese o pânză în care îţi prinzi urechile în mod conştient, şi în care vei descoperi toate elementele unui prog de excepţie: o voce caldă, pliabilă pe orice schimbare de ritm, solo-uri şi riff-uri care încorporează mii de influenţe şi o evoluţie armonică care te transformă într-un prizonier benevol.

Mindcage Escape a fost întemeiată în 2012 în Bucureşti şi este adepta sonorităţilor progressive metal, cu influenţe din diverse alte genuri, formaţia descriindu-se ca fiind împotriva etichetelor de orice fel, din dorinţa de a putea experimenta liber. În 2014, trupa a lansat primul EP din carieră, "Straitjacket”, care a fost foarte bine primit de fani şi de critica de specialitate.

Open doors: 20:30
Ora de începere a concertelor: 21:30
Programul complet:
21:30 - 22:00 - Blame Hofmann;
22:15 - 23:00 - Mindcage Escape;
23:15 - 00:00 - Axial Lead;
00:00 - Afterparty "Trei Ceasuri Rele cu Mr. Coro".

we also recommend