fbpixel
Skip to main content

[ANULAT] Pop-up dinner Creative Est

3 cine cu experiențe gastronomice artizanale alături de antreprenorii români din artă, film și design

[ANULAT] Pop-up dinner Creative Est 3 cine cu experiențe gastronomice artizanale alături de antreprenorii români din artă, film și design

 

[EVENIMENTE ANULATE]

Cei care au cumpărat bilete vor fi contactați pentru returnarea banilor.

---

Pop-up dinner Creative Est - 3 cine cu experiențe gastronomice artizanale alături de antreprenorii români din artă, film și design

Marți, miercuri și joi, între 13 și 15 octombrie, festivalul Creative Est te invită la pop-up dinner, un context gastronomic pentru networking alături de breslele din industrii creative.

Trei cine pregătite cu grijă de bucătăria urbană FROG vor fi găzduite, într-un spațiu intim, de Kult Home Stories și showroom-ul Dizainăr, începând de la ora 20.00. Connceptul Pop-up Dinner Creative Est mixează experiența gourmet cu experiența de networking alături de antreprenorii români din industria de design, film sau artă.

POPUP Dinner Arta - Marți, 13 octombrie: Pop-up dinner ARTĂ la Kult Home Stories, situat pe Calea Floreasca 91-111. Luăm cina cu antreprenorii și artiștii vizuali UNICAT, platformă și magazin de artă contemporană.

POPUP Dinner Design - Miercuri, 14 octombrie: Pop-up dinner DESIGN la showroom-ul Dizainăr, situat pe Strada Puțul cu Plopi nr. 17, sector 1.  

POPUP Dinner Film - Joi, 15 octombrie: Pop-up dinner FILM la Kult Home Stories, situat pe Calea Floreasca 91-111, alături de echipa ShortsUP, distribuitorul și promotorul filmelor scurte și bune din toată lumea, dar și de regizori și critici de film.

Un bilet la de pop-up dinner costă 120 de lei şi poate fi achiziţionat în rețeaua Eventbook. Acesta include o cină delicioasă cu 3 feluri de mâncare, gătită de FROG, răcoritoare și vin la discreție, precum și o conversație spumoasă pe teme creative cu artiștii invitați. Locurile sunt limitate la 20 participanți/seară și pot fi rezervate doar în avans prin plata biletului.


----

Industriile creative sunt domenii care generează dezvoltare economică şi bunăstare prin valorificarea talentului şi creativităţii. Ele includ artele vizuale, designul, arhitectura, artele performative sau meşteşugurile. Industriile creative sunt unele dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei, cu o rată de creştere peste medie, creează locuri de muncă înalt calificate, au potenţial antreprenorial şi de inovare.

we also recommend

Waiting for August DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Sahia Vintage III: copii DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage III: copii

DVD - One World Romania
Bucuresti, București