fbpixel
Skip to main content

Creative Est prezintă: Silent DANCE în mansarda Flaros

Party

Creative Est prezintă: Silent DANCE în mansarda Flaros Party

Creative Est prezintă: Silent DANCE în mansarda Flaros
Artizanii muzicii electronice, beats, funk și hip-hop la primul festival al industriilor creative

Între 12 și 18 octombrie, Creative Est transformă Bucureștiul în centru de incubare și expunere pentru proiecte de design, gastronomie, muzică, film, artă și new media. Cel mai mare market dedicat antreprenorilor creativi va fi completat în seara de sâmbăta, 17 octombrie, de Silent DANCE, petrecere găzduită de artiștii români responsabili de inovațiile din muzica electronică, funk și beats din ultimii ani.

Dj K-lu, Lana Balana, Julien Britnic, Twisted Faders și Alt OM mixează pe 3 canale diferite în mansarda fostei fabrici de încălțăminte Flaros, spațiu post-industrial reinterpretat de Creative Est. Fără boxe: publicul va avea la dispoziție un set de cășți și un ring de dans pentru a intra în poveste.

Canal 1: Worst 2dj, Meeloox Abasc
Canal 2: Twisted Faders, K-lu, Partybusta
Canal 3:  Lana Balana & Juiel Britnic Alt-Om Nandor

Silent DANCE are loc în cadrul festivalului Creative Est, sâmbătă, 17 octombrie, începând de la 22.30, în completarea market-ului de industrii creative deschis în hala de la Industria Bumbacului pe tot parcursul weekendului. Susținătorii creativității sunt invitați să cunoască oameni talentați sau produse inovatoare românești în cursul zilei de sâmbătă, începând de la ora 12.00 iar apoi să participe la petrecerea dedicată breslelor creative.

Biletele la Silent DANCE costă 25 de lei și includ un set de căști cu acces la cele 3 canale mixate de invitații Creative Est. Biletele pot fi achiziționate în avans prin Eventbook sau la la fața locului, începând de la ora 21.00. Mai multe detalii pe www.facebook.com/creativeest și www.creativeest.ro.


Contact festival: Daniela Ștefănescu, Coordonator PR - daniela[at]oricum[punct]ro  \  0720 620 650


----

Industriile creative sunt domenii care generează dezvoltare economică şi bunăstare prin valorificarea talentului şi creativităţii. Ele includ artele vizuale, designul, arhitectura, artele performative sau meşteşugurile. Industriile creative sunt unele dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei, cu o rată de creştere peste medie, creează locuri de muncă înalt calificate, au potenţial antreprenorial şi de inovare.

În România, industriile creative reprezintă un important sector economic, căci contribuie cu aproape 6% din PIB şi peste 140.000 locuri de muncă. Cea mai bună modalitate de a aduce la un loc antreprenori creativi, sectorul public şi sectorul privat şi de a atrage interesul publicului este printr-un festival: Creative Est, festivalul est-european dedicat industriilor creative.

 

we also recommend